Gezellig 2 slaapkamer appartement met 3 terrassen. Veel licht, ganse dag zon, luxueus afgewerkte keuken. Zeer rustige ligging aan de oostkant van Blankenberge op wandelafstand van openbaar vervoer en winkels.

VRIJ VANAF 01/04/2018

lees meer

Super verzorgd en gezellig appartement met 1 slaapkamer en zonnig terras in Residentieel gebouw. Ideaal zowel voor een alleenstaande als voor een koppel. Op wandelafstand van de zee, de duinen, winkels en openbaar vervoer.

VERHUURD

lees meer

Residentie Margriet in Normandische stijl, rustig gelegen vlakbij de zee, tramhalte en buurtwinkels. Verzorgd en ruim 2 slaapkamerappartement met zonovergoten terrassen. Het appartement is zeer lichtrijk en luxueus afgewerkt.

ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

lees meer

Gelegen in recent garagecomplex, ruime manoeuvreerruimte waardoor zeer gemakkelijk toegankelijk. OOK BERGINGEN TE HUUR Toegang met privé code

ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

lees meer

Zeer verzorgd 3 slaapkamer appartement op het gelijkvloers met ruim zuidgericht terras. Op wandelafstand van openbaar vervoer, station, buurtwinkels, Delhaize, zee en de duinen.

VERHUURD

lees meer

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Vastgoedmakelaar-bemiddelaar - erkend vastgoedmakelaar BIV 507766 - België - KB van 27 september 2006

Adres BIV: Luxemburgstraat 16 B 1000 Brussel