Omgeven door een groene oase op wandelafstand van het strand. Dit uitzonderlijk project bevat 38 nieuwbouwappartementen. Hoogstaande, eigentijdse, duurzame afwerking. Riante leefterrassen geven uit op de imposante tuin. Puur genieten!

Oplevering 2020

lees meer

Residentie Seagull is gelegen in het centrum van Blankenberge. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 25 standingvolle nieuwbouwappartementen met 1-2 of 3 slaapkamers met private berging. Afgewerkt met duurzame materialen. Mogelijkheid tot aankoop van garageboxen.

Oplevering 2020

lees meer

Residentie Charolais is een uniek woonproject met 7 appartementen en een handelspand. Dit uiterst project te Blankenberge situeert zich net buiten de stadsrand. Het gebouw onderscheidt zich naast haar hedendaagse architectuur en duurzame materialen.

Werken gestart

lees meer

Residentie Royal Gardens is een alleenstaand appartementsgebouw, midden in het groen. Diversiteit aan type-appartementen. Hoogwaardige afwerking in perfecte harmonie met de omgeving. Mooie buitenkans.

Verlaagde prijs

lees meer

Gelegen aan de oostkant van Blankenberge in recent garagecomplex Zeebos. Keuze uit verschillende afgesloten garageboxen. Prijzen afhankelijk van de grootte en ligging.

Zeer ruim en gemakkelijk manoeuvreerbaar

lees meer

Op wandelafstand van het strand en centrum van Blankenberge. Voorzien van een individuele ventilatie-systeem, Viessmann condensatie-ketel en Miele keukentoestellen en ruime terrassen.

Verkocht

lees meer

Moderne architectuur waarin alle 12 wooneenheden voorzien zijn van modern comfort. Centraal en toch rustig gelegen, ruimte, licht, grote terrassen, kwalitatieve afwerking zijn de troeven van dit nieuwbouwproject. 100% voltooiingswaarborg

Verkocht

lees meer

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Vastgoedmakelaar-bemiddelaar - erkend vastgoedmakelaar BIV 507766 - België - KB van 27 september 2006

Adres BIV: Luxemburgstraat 16 B 1000 Brussel