Uiterst gezellig appartement met 2 slaapkamers. Afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Op wandelafstand van het centrum, pier, zee en openbaar vervoer. Absolute aanrader

NIEUW - NIEUW - NIEUW

lees meer

Gelegen in recent garagecomplex, ruime manoeuvreerruimte waardoor zeer gemakkelijk toegankelijk. OOK BERGINGEN TE HUUR Toegang met privé code

ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

lees meer

Luxe 2 slaapkamer appartement met 2 zonnige terrassen voor- en achterkant. Rustige buurt nabij de zee, omgeving pier. Praktisch in te richten leefruimte met halfopen keuken en aanpalende berging. Goede verbinding met openbaar vervoer, nabij winkels.

VERHUURD

lees meer

Gezellig 2 slaapkamer appartement met 3 terrassen. Veel licht, ganse dag zon, luxueus afgewerkte keuken. Zeer rustige ligging aan de oostkant van Blankenberge op wandelafstand van openbaar vervoer en winkels.

VERHUURD

lees meer

Residentie Margriet in Normandische stijl, rustig gelegen vlakbij de zee, tramhalte en buurtwinkels. Verzorgd en ruim 2 slaapkamerappartement met zonovergoten terrassen. Het appartement is zeer lichtrijk en luxueus afgewerkt.

VERHUURD

lees meer

Genieten op het +/- 50m2 terras/tuintje van het zonnetje is de troef van dit verzorgd 1 slaapkamer appartement. Gelegen in rustige Residentiële buurt op een boogscheut van de zee, de duinen, het station, tram, buurtwinkels en supermarkt.

VERHUURD

lees meer

Super verzorgd en gezellig appartement met 1 slaapkamer en zonnig terras in Residentieel gebouw. Ideaal zowel voor een alleenstaande als voor een koppel. Op wandelafstand van de zee, de duinen, winkels en openbaar vervoer.

VERHUURD

lees meer

Zeer verzorgd 3 slaapkamer appartement op het gelijkvloers met ruim zuidgericht terras. Op wandelafstand van openbaar vervoer, station, buurtwinkels, Delhaize, zee en de duinen.

VERHUURD

lees meer

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Vastgoedmakelaar-bemiddelaar - erkend vastgoedmakelaar BIV 507766 - België - KB van 27 september 2006

Adres BIV: Luxemburgstraat 16 B 1000 Brussel