Uniek appartement met oog voor detail afgewerkt. Zicht op duinen en zee vanop hoekterras van 188 m2. Bestaat uit twee wooneenheden elk met aparte ingang. Voelt u zich aangesproken, neem dan contact met ons op.

TOPPER - TOPPER - TOPPER

lees meer

Wooncomfort van 200 m2 dat tot in de puntjes afgewerkt is met uiterst luxueuse afwerking voor wie houd van luxe en klasse. Rustige locatie met zicht op zee en de duinen vanuit je zetel of van op de leefterrassen. De extra troeven vind je via lees meer.....

NIEUW - EXCLUSIEF - NIEUW

lees meer

Appartement met 2 ruime slaapkamers op zeer rustige ligging, instapklaar en subliem afgewerkt met hoogstaande materialen. Zeer warme uitstraling. De foto\'s spreken voor zich maar een bezoekje ter plaatse is zeker de moeite waard!

NIEUW - NIEUW - NIEUW

lees meer

Zeer toffe, instapklare duplex op de 7e/8e verdieping. Bj 2009. Zuidgericht terras, wijds uitzicht, afgewerkt met duurzame materialen. Vlakbij de zee, centrum en tramhalte. Mis deze kans niet, is een bezoekje waard!!!

NIEUWE PRIJS

lees meer

Appartement te koop voor investering - Verhuur verzekerd!!! Gezellig instapklaar appartement op de 6e verdieping, Zuidgericht terras, hoogstaande afwerking, Centraal gelegen, doch rustig nabij de zee, tramhalte, station en buurtwinkels

NIEUW - NIEUW - NIEUW

lees meer

Kom gerust eens kijken naar dit uiterst ruim 2 slaapkamer appartement in landelijke stijl met 3 terrassen - 1 met zicht op zee en 2 zuidgericht. Bouwjaar 2012. Geschikt voor vaste bewoning of 2e verblijf.

NIEUW - NIEUW - NIEUW

lees meer

Op zoek naar ruimte, licht en comfort? Maak alvast een afspraak voor bezichtiging en overtuig jezelf. Dit 2 slaapkamer appartement, inclusief afgesloten garagebox is een echte topper!!! Instapklaar en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

NIEUW - NIEUW - NIEUW

lees meer

Moderne architectuur waarin alle 12 wooneenheden voorzien zijn van modern comfort. Centraal en toch rustig gelegen, ruimte, licht, grote terrassen, kwalitatieve afwerking zijn de troeven van dit nieuwbouwproject. 100% voltooiingswaarborg

NIEUW - NIEUW - NIEUW

lees meer

Prachtig ingerichte studio met hoogwaardige afwerking. Standingvolle residentie in parkomgeving op 100 m van de zee. Aan de rand van het centrum en supermarkt via wandelpad. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox.

NIEUW - NIEUW - NIEUW

lees meer

Gelegen aan de oostkant van Blankenberge in recent garagecomplex Zeebos. Keuze uit verschillende afgesloten garageboxen en staanplaatsen. Prijzen afhankelijk van de grootte en ligging.

Zeer ruim en gemakkelijk manoeuvreerbaar

lees meer

Prestigieus project. Moderne uitstraling, subliem afgewerkte appartementen. zonnige terrassen. Op wandelafstand van het centrum, de zee, pier, duinen, winkels en openbaar vervoer.

Onmiddelijk beschikbaar

lees meer

Gezellig 2 slaapkamer appartement, zonnig terras voor- en achteraan en extra berging. Tiptop in orde. Perfect mogelijk als vaste woonplaats of 2e verblijf. Mogelijkheid tot aankoop afgesloten garagebox.

Verkocht binnen de 6 weken

lees meer

Prachtig zicht en vanuit je zetel de zon zien ondergaan in de zee. Super modern 2 slaapkamer appartement met panoramisch zicht op de jachthaven, duinen, zee en het hinterland met zuid/zuidwest gericht terras.

VERKOCHT

lees meer

Gezellig 1 slaapkamer appartement. Ruim terras met zicht op de pier en de duinen. Bouwjaar 1979 - Dak, gevel, lift en terras reeds gerenoveerd.

Verkocht binnen de 6 weken

lees meer

Zeer verzorgd 2 slaapkamer appartement met terras voor- en achteraan en zicht op de pier en de duinen. Bouwjaar 1979.

Verkocht binnen de 2 weken

lees meer

Op zoek naar ruimte, licht, open keuken, zuidgericht leefterras met weids uitzicht, instapklaar en super goed onderhouden twee slaapkamer appartement op de 5e verdieping? Bel nu voor een vrijblijvende afspraak want dit appartement heeft het allemaal!!!

VERKOCHT

lees meer

Zeer ruime, mooi afgewerkte duplex. Twee terrassen, weids uitzicht, ganse dag zon, vijver, planten en zefs zicht op de pier. Perfect mogelijk als vaste domicilie of 2e verblijf. Mogelijkheid tot aankoop garagebox (plaats voor 3 auto\'s)

VERKOCHT

lees meer

Luxueus appartement met garage in recente Residentie. Rustig gelegen in parkomgeving. Royale leefruimte. Zicht op zee of genieten van het zonnetje van op één van de de 3 terrassen. Instapklaar, hoge graad van afwerking, duurzame materialen.

VERKOCHT

lees meer

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Vastgoedmakelaar-bemiddelaar - erkend vastgoedmakelaar BIV 507766 - België - KB van 27 september 2006

Adres BIV: Luxemburgstraat 16 B 1000 Brussel