Via de majestueuze oprijlaan ontdekt u deze mooie parel. Deze prachtige hoeve met alle comfort is volledig instapklaar. Op slechts 700 m van de duinen. U kan in alle rust genieten van een wijds uitzicht en toch hebt u een vlotte verbinding met de stad Wenduine, Blankenberge en Brugge.

Mogelijkheid uitbating B&B

lees meer

Prachtig appartement met 3 slaapkamers, zeer rustig gelegen nabij de zee, duinen,winkels en openbaar vervoer. Boordevol charme en karakter, afgewerkt met duurzame materialen, ganse dag zon op de terrassen voor en achteraan.

Genieten in alle rust

lees meer

Dit recent gerenoveerd twee slaapkamerappartement is gelegen op een uiterst centrale ligging te Blankenberge. Op wandelafstand van station, winkels, zee en natuur. Geschikt als permanente woonst, 2 de verblijf of als investering.

Vraagprijs: € 198 000

lees meer

In de klassevolle residentie Royal Gardens bevindt zich een ruim, luxueus en sfeervol 2 slaapkamer appartement. Zee, strand en handelszaken zijn gelegen op wandelafstand. Mogelijkheid tot aankoop garagebox.

Afgewerkt met hoogwaardige materialen

lees meer

Garagecomplex gelegen ter hoogte van de L. Nuytemanslaan 4. Afmeting 6 m x 3 m.

Verlaagde prijs

lees meer

Gelegen aan de oostkant van Blankenberge in recent garagecomplex Zeebos. Keuze uit verschillende afgesloten garageboxen en staanplaatsen. Prijzen afhankelijk van de grootte en ligging.

Zeer ruim en gemakkelijk manoeuvreerbaar

lees meer

Op zoek naar ruimte, licht, zonnig terras met subliem zicht, luxe en comfort. Dan is dit 2 slaapkamer appartement de ultieme kans. Op wandelafstand van zee, duinen en openbaar vervoer.

Verkocht

lees meer

Dit appartement gelegen in Residentie Astridpark V staat synoniem aan rustig wonen in directe nabijheid van duinen, zee en openbaar vervoer. Zeer onderhouden appartement met 2 slaapkamers. Aarzel niet en leg uw bezoek vast.

Verkocht binnen de 3 maanden

lees meer

Appartement met 2 ruime slaapkamers op zeer rustige ligging, instapklaar en subliem afgewerkt met hoogstaande materialen. Zeer warme uitstraling. De foto\'s spreken voor zich maar een bezoekje ter plaatse is zeker de moeite waard!

VERKOCHT

lees meer

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Vastgoedmakelaar-bemiddelaar - erkend vastgoedmakelaar BIV 507766 - België - KB van 27 september 2006

Adres BIV: Luxemburgstraat 16 B 1000 Brussel