Via de majestueuze oprijlaan ontdekt u deze mooie parel. Deze prachtige hoeve met alle comfort is volledig instapklaar. Op slechts 700 m van de duinen. U kan in alle rust genieten van een wijds uitzicht en toch hebt u een vlotte verbinding met de stad Wenduine, Blankenberge en Brugge.

Ontdek deze parel

lees meer

Dit recent gerenoveerd twee slaapkamerappartement is gelegen op een uiterst centrale ligging te Blankenberge. Op wandelafstand van station, winkels, zee en natuur. Geschikt als permanente woonst, 2 de verblijf of als investering.

Vraagprijs €198.000,00

lees meer

Dit appartement gelegen in Residentie Astridpark V staat synoniem aan rustig wonen in directe nabijheid van duinen, zee en openbaar vervoer. Zeer onderhouden appartement met 2 slaapkamers. Aarzel niet en leg uw bezoek vast.

Goed onderhouden appartement

lees meer

Op zoek naar ruimte, licht, open keuken, zuidgericht leefterras met weids uitzicht, instapklaar en super goed onderhouden twee slaapkamer appartement op de 5e verdieping? Bel nu voor een vrijblijvende afspraak want dit appartement heeft het allemaal!!!

Uitzonderlijk appartement

lees meer

Op zoek naar ruimte, licht en comfort? Maak alvast een afspraak voor bezichtiging en overtuig jezelf. Instapklaar en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Mogelijkheid tot aankoop garage.

Mooi 2 slaapkamer appartement

lees meer

Appartement te koop voor investering - Verhuur verzekerd!!! Gezellig instapklaar appartement op de 6e verdieping, Zuidgericht terras, hoogstaande afwerking, Centraal gelegen, doch rustig nabij de zee, tramhalte, station en buurtwinkels

Ideaal als investering

lees meer

Wooncomfort van 200 m2 dat tot in de puntjes afgewerkt is met uiterst luxueuse afwerking voor wie houd van luxe en klasse. Rustige locatie met zicht op zee en de duinen vanuit je zetel of van op de leefterrassen. De extra troeven vind je via lees meer.....

Zeker een bezoekje waard

lees meer

Garagecomplex gelegen ter hoogte van de L. Nuytemanslaan 4. Afmeting 6 m x 3 m.

Wees er vlug bij

lees meer

Gelegen aan de oostkant van Blankenberge in recent garagecomplex Zeebos. Keuze uit verschillende afgesloten garageboxen en staanplaatsen. Prijzen afhankelijk van de grootte en ligging.

Zeer ruim en gemakkelijk manoeuvreerbaar

lees meer

Appartement met 2 ruime slaapkamers op zeer rustige ligging, instapklaar en subliem afgewerkt met hoogstaande materialen. Zeer warme uitstraling. De foto\'s spreken voor zich maar een bezoekje ter plaatse is zeker de moeite waard!

VERKOCHT

lees meer

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Vastgoedmakelaar-bemiddelaar - erkend vastgoedmakelaar BIV 507766 - België - KB van 27 september 2006

Adres BIV: Luxemburgstraat 16 B 1000 Brussel